Beckham va construi o şcoală de fotbal şi un complex turistic în Brazilia

Fotbalistul englez David Beckham, care evoluează în campionatul nord-american la formaţia Los Angeles Galaxy, a anunţat, marţi, în Brazilia, că va construi o şcoală de fotbal şi un complex turistic în statul Rio Grande do Norte (Nord-Est).

2 afișări
Imaginea articolului Beckham va construi o şcoală de fotbal şi un complex turistic în Brazilia

Beckham va construi o şcoală de fotbal şi un complex turistic în Brazilia

Beckham a făcut o vizită surpriză, luni, ajungând în Brazilia cu un avion privat, după care a survolat dintr-un elicopter diverse localităţi din regiune.

Într-o conferinţă de presă susţinută marţi, jucătorul britanic şi-a prezentat proiectul "Beckham World of Sport", prin care doreşte să construiască o şcoală de fotbal destinată copiilor pe plaja Cabo Roque (la 50 de km de Natal, capitala statului). Şcoala se va numi "David Beckham Academy", existând deja sucursale deschise în Londra şi Los Angeles.

"Sunt foarte mândru de efortul depus în academiile din Londra şi Los Angeles şi sunt încântat că le pot oferi copiilor brazilieni oportunitatea de a avea acces la o structură de prima categorie", a afirmat internaţionalul englez.

Proiectul prevede şi construirea unui complex turistic ce va dispune de o serie de dotări cu profil sportiv, inclusiv un mic stadion şi opt terenuri de fotbal, terenuri de tenis şi un circuit de golf, toate situate în vecinătatea plajelor Oceanului Atlantic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici