Beckham va fi prezentat vineri la Los Angeles Galaxy-AFP

Mijlocaşul David Beckham va fi prezentat oficial, vineri, în calitate de jucător al echipei Los Angeles Galaxy, în cursul unei conferinţe de presă care va avea loc la sediul clubului, informează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Beckham va fi prezentat vineri la Los Angeles Galaxy-AFP

Beckham va fi prezentat vineri la Los Angeles Galaxy-AFP

Sosirea mijlocaşului englez, care a semnat un contract a cărui valoare este de circa 250 de milioane de dolari, ar trebui să aducă credibilitate fotbalului nord-american.

"Este un mare moment pentru Los Angeles şi pentru fotbalul american. Nu ar fi putut alege un fotbalist mai adecvat pentru a-şi atinge scopurile", a declarat antrenorul echipei Chelsea, Jose Mourinho, formaţia sa urmând să joace la 21 iulie cu LA Galaxy.

Beckham, în vârstă de 32 de ani, a părăsit Real Madridul, după ce a ajutat gruparea madrilenă să obţină titlul de campioană a Spaniei. Los Angeles Galaxy nu a câştigat în acest sezon decât trei meciuri din 12 jucate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici