Begu: Datorită vouă voi putea dona banii obţinuţi pentru Heart Award către asociaţia Up Down

Jucătoarea Irina Camelia Begu, care a câştigat recent Heart Award, premiu decernat de Federaţia Internaţională de Tenis după un sondaj de opinie efectuat pe site-ul fedcup.com, le-a mulţumit fanilor care au votat-o şi a precizat că datorită lor va putea dona suma obţinută asociaţiei Up Down.

78 afișări
Imaginea articolului Begu: Datorită vouă voi putea dona banii obţinuţi pentru Heart Award către asociaţia Up Down

Begu: Datorită vouă voi putea dona banii obţinuţi pentru Heart Award către asociaţia Up Down (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Vă mulţumesc încă o dată pentru ajutorul vostru. Fără voi nu aş fi putut câştiga acest premiu şi datorită vouă voi putea dona aceşti bani către asociaţia Up Down. Şi nu uitaţi ‪#‎HaiRomania‬", a notat Begu.

Asociaţia Up Down îşi propune să activeze pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor cu sindrom Down.

Irina Camelia Begu, locul 33 WTA, a câştigat premiul Heart Award după prestaţia din întâlnirea de Fed Cup cu Spania, scor 3-2. Begu a primit un cec de 6.000 de dolari.

În aceste zile, Begu joacă pentru România în întâlnirea cu Canada, din play-off-ul Fed Cup.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici