Beijing 2022 – Andreea Grecu a încheiat pe locul 12 evoluţia la monobob

După ce se clasase pe locul 9, la capătul primei zile de concurs, în urma primelor două coborâri, sportiva română Andreea Grecu a avut o evoluţie mai slabă în ziua a doua, în ultimele două manşe. Grecu a încheiat luni competiţia pe locul 12 şi aşteaptă evoluţia la bob 2 persoane, peste 3 zile.

193 afișări
Imaginea articolului Beijing 2022 – Andreea Grecu a încheiat pe locul 12 evoluţia la monobob

Beijing 2022 – Andreea Grecu a încheiat pe locul 12 evoluţia la monobob

Cea mai bună coborâre, din punct de vedere al clasării, a realizat-o duminică, în manşa secundă, când a trecut linia de sosire cu al 8-lea timp. Ea a îmbunătăţit timpul de start, a eliminat greşelile şi a urcat două locuri, încheind ziua de duminică pe locul 9-a, timpul ei cumulat de 2:11.27 fiind cu 2 secunde şi 5 sutimi mai slab decât al primei clasate.

Dealtfel, ea a declarat că nu se simte confortabil pe această pistă, foarte rapidă, cu câteva viraje ale căror ieşiri nu sunt vizibile şi sunt greu de anticipat pentru un concurent care nu cunoaşte perfect traseul.

Duminică, manşa a treia a fost cea mai puţin reuşită, trecând linia de sosire cu al 15-lea timp, din cele 20 de concurente aliniate la start, având şi cel mai slab timp pe zona de start.

La ultima coborâre a izbutit să vină pe locul 10, ceea ce a dus la un timp total de 4:23.99 minute, suficient pentru o clasare pe locul 12.

Titlul de campioană olimpică şi medaliată cu aur a probei i-a revenit americancei Kaillie Humphries, urmată de compatrioata Elana Meyers Taylor, pe locul 2 şi de canadiana Christine de Bruin, pe ultima treaptă a podiumului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici