Bellingham - jucătorul sezonului în Bundesliga. Provine de la marea învinsă

Englezul Jude Bellingham, vedeta echipei de fotbal Borussia Dortmund, a primit un premiu de consolare, după ce a ratat şansa de a câştiga titlul în Germania, fiind desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga.

158 afișări
Imaginea articolului Bellingham - jucătorul sezonului în Bundesliga. Provine de la marea învinsă

Bellingham - jucătorul sezonului în Bundesliga. Provine de la marea învinsă

Borussia Dortmund a irosit un avans de două puncte şi a cedat titlul de campioană în favoarea lui Bayern Munchen, după ce a reuşit doar un egal 2-2 cu Mainz în ultima etapă de campionat. În ciuda dezamăgirii de a pierde titlul în ultima zi, Bellingham a reuşit să obţină un premiu de consolare, câştigând premiul pentru jucătorul anului în Bundesliga.

Internaţionalul englez s-a bucurat de o campanie de excepţie cu echipa germană, marcând 14 goluri şi oferind şapte pase de gol în 42 de meciuri. După ce a fost asociat cu o mutare la Real Madrid în vară, jucătorul de 19 ani se pare că şi-a luat rămas bun de la coechipierii săi la o zi după ce a pierdut cursa pentru titlul în Bundesliga.

Se crede că Real Madrid şi Borussia Dortmund au ajuns deja la un acord în valoare de 108 milioane de lire sterline (133 milioane de dolari), cu 87 de milioane de lire sterline (107,4 milioane de dolari) garantate şi alte 21 de milioane de lire sterline (26 de milioane de dolari) sub formă de suplimente legate de performanţă. El va fi prezentat în curând ca jucător al lui Los Blancos.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici