Bellu: Mă mai gândesc dacă accept funcţia de secretar de stat în MTS

Fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport, Octavian Bellu, a declarat, luni, că se va gândi dacă acceptă postul de secretar de stat al Ministerului Tineretului şi Sportului (MTS) după ce va fi propus oficial în această funcţie de către ministrul Monica Iacob-Ridzi.

19 afișări
Imaginea articolului Bellu: Mă mai gândesc dacă accept funcţia de secretar de stat în MTS

Bellu: Mă mai gândesc dacă accept funcţia de secretar de stat în MTS

"Până nu discut cu dânsa nu pot să dau niciun răspuns. Am discutat de două ori despre probleme la modul general, dar deocamdată nu ştiu ce se întâmplă. Nu poţi să te hotărăşti dacă nu eşti propus. Dânsa şi-a manifestat public intenţia, dar o să am o discuţie în momentul în care se va face propunerea oficială. Această propunere ar putea fi în 7 sau în 10 (n.r. - ianuarie), nu ştiu exact, dar mai aşteptăm puţin", a spus Bellu.

Monica Iacob-Ridzi a fost instalată, marţi, 23 decembrie, în funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului.

MTS s-a desfiinţat în anul 2003, când a fost necesară micşorarea numărul de ministere, în conformitate cu criteriile de aderare la Uniunea Europeană. În locul MTS a fost înfiinţată Agenţia Naţională pentru Sport (ANS), instituţie ce a fost condusă în ultimii doi ani de Octavian Bellu.

După numirea sa în funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob-Ridzi, a declarat că ar dori să îl păstreze pe Octavian Bellu în funcţia de secretar de stat pe probleme de sport.

Citeşte şi:

Monica Ridzi: Atât sportul de masă, cât şi sportul de performanţă vor fi pentru mine o prioritate

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici