Bellu: Trebuie linişte la MTS, urmează doi ani preolimici

Fostul secretar de stat în MTS, Octavian Bellu, a declarat agenţiei MEDIAFAX, după demisia Monicăi Iacob-Ridzi, că lucrurile la MTS trebuie să se liniştească, deoarece urmează doi ani preolimpici.

10 afișări
Imaginea articolului Bellu: Trebuie linişte la MTS, urmează doi ani preolimici

Bellu: Trebuie linişte la MTS, urmează doi ani preolimici (Imagine: Mediafax Foto)

"Demisia este unilatetrală şi nu cred că trebuie comentată, ci respectată. Nici eu nu am dat explicaţii prea multe şi nimeni nu trebuie să facă altfel. Lucrurile trebuie să se liniştească la MTS, sunt doi ani preolimpici, sper să fie linişte pentru ca acest minister să-şi facă treaba. Personal, aştept să-mi fie semnată eliberarea din funcţie şi să apară în Monitorul Oficial", a declarat Bellu pentru MEDIAFAX.

Octavian Bellu a depus săptămâna trecută la Secretariatul General al Guvernului un document în care solicită să fie eliberat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS), invocând imposibilitatea de a mai lucra într-un sistem "blocat şi fără viitor".

Ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, a anunţat, marţi, că îşi dă demisia, după aproape şapte luni de la instalarea în funcţie, spunând că nu vrea să afecteze imaginea Guvernului şi a partidului.

Senatorul PDL de Vrancea Luminiţa Sorina Plăcintă a fost nominalizată de premierul Emil Boc pentru postul de ministru al Tineretului şi Sportului, după ce Monica Iacob Ridzi a demisionat din funcţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici