Benitez: Unirea Urziceni este o echipă care ar putea face faţă în Premier League

Tehnicianul Rafael Benitez a declarat, joi, că formaţia Unirea Urziceni, pe care Liverpool a învins-o, cu scorul de 1-0, în 16-imile Ligii Europa, ar putea face faţă în Premier League, dar are un stil diferit de cel din fotbalul englez, transmite trimisul MEDIAFAX.

13 afișări
Imaginea articolului Benitez: Unirea Urziceni este o echipă care ar putea face faţă în Premier League

Benitez: Unirea Urziceni este o echipă care ar putea face faţă în Premier League (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt mulţumit că am câştigat, chiar dacă cred că am mai fi putut să marcăm o dată sau de două ori. Atunci când joci împotriva unor echipe care se apără, trebuie să ai multă răbdare. Nouă ne-a luat destul de mult să desfacem apărarea adversă, dar cred că rezervele care au intrat pe parcurs au ajutat foarte mult la marcarea golului. Nu am fost surprins de jocul Unirii, pentru că am studiat destul de bine echipa şi îl cunosc şi pe antrenor. Unirea Urziceni cred că este o echipă care ar putea face faţă în Premier League, dar stilul este diferit faţă de ce se joacă aici", a spus Benitez.

Tehnicianul spaniol a adăugat că echipa sa trebuie să se concentreze pentru meciul retur, de la Bucureşti, deoarece este important pentru Liverpool să se califice mai departe în această competiţie.

Campiona României, Unirea Urziceni, a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia engleză FC Liverpool, într-un meci contând pentru manşa întâi a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. Returul va avea loc pe 25 februarie, la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici