Benitez: Unirea Urziceni este o echipă împotriva căreia este greu să înscrii

Antrenorul echipei Liverpool, Rafael Benitez, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă prilejuită de meciul contra Unirii Urziceni, din Liga Europa, că partida de joi va fi dificilă, deoarece "Unirea este o echipă împotriva căreia este greu să înscrii", informează liverpoolfc.tv.

66 afișări
Imaginea articolului Benitez: Unirea Urziceni este o echipă împotriva căreia este greu să înscrii

Benitez: Unirea Urziceni este o echipă împotriva căreia este greu să înscrii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Unirea e o echipă bună, care nu joacă prea multe meciuri în acest moment din cauza vremii, dar ieri a jucat un meci amical împotriva echipei Northwich. Ştiam despre Unirea încă dinainte să fim extraşi la tragerea la sorţi, deoarece le-am văzut meciurile din Liga Campionilor şi avem unele informaţii. Am câţiva prieteni la Sevilla şi ştim că Unirea s-a descurcat. Unirea are jucători buni, bine organizaţi. De asemenea, au un antrenor nou, aşa că e posibil să fi schimbat ceva. Este clar că Unirea este o echipă care se descurcă bine şi împotriva căreia este greu să înscrii, aşa că vom avea un meci greu în Europa, la fel ca şi celelalte", a precizat Benitez.

Rafael Benitez a admis faptul că suporterii "cormoranilor" s-ar putea să nu ştie multe lucruri despre unele echipe din Liga Europa. "Poate că lumea va vedea unele echipe despre care nu ştie prea multe, dar ar putea vedea alte formaţii precum Juventus şi Valencia care sunt cluburi mari, venite din Liga Campionilor şi cu istorie în Europa. Primul lucru pe care trebuie să-l facem e să încercăm să câştigăm joi şi să vedem ce va urma. Putem vorbi despre trofeu, dar cel mai important lucru este să încercăm să câştigăm în primul tur eliminatoriu", a completat Benitez.

Tehnicianul spaniol a adăugat că Liverpool nu neglijează cea de-a doua competiţie europeană ca valoare. "Trebuie să mergem înainte. Am fost foarte ghinionişti în grupele Ligii Campionilor, când am primit goluri pe final de meci, ceea ce a schimbat totul, dar acum trebuie să încercăm să câştigăm următorul meci, să progresăm şi să vedem cât de departe putem ajunge. Orice competiţie este importantă. Liga Europa este singura opţiune pe care o avem ca să aducem un trofeu în acest sezon şi vom încerca să dăm tot ce avem mai bun. Gerrard şi Carragher ştiu ce simţi când câştigi Cupa UEFA, aşa cum am făcut-o şi eu cu Valencia", a spus Benitez.

Formaţia Unirea Urziceni va întâlni echipa Liverpool joi, de la ora 22.05, în deplasare, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, meciul fiind transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici