Benny Adegbuyi a fost trimis la podea de Antonio Plazibat. Românul, făcut KO în repriza a doua

  • Benny Adegbuyi (36 de ani) a fost învins prin KO de croatul Antonio Plazibat (27 de ani).
  • Gala „Glory Collision 3” a avut loc în Olanda, sâmbătă seară, la Arnhem.
  • Benny Adegbuyi a intrat din nou în ring după victoria carierei, obţinută pe 19 decembrie împotriva lui Badr Hari.
1374 afișări
Imaginea articolului Benny Adegbuyi a fost trimis la podea de Antonio Plazibat. Românul, făcut KO în repriza a doua

Luptătorul K1 Benny Adegbuyi nu a avut nicio şansă în faţa croatului Plazibat. Dominat pe durata întregii lupte, reprezentantul României a fost definitiv la podea după 24 de secunde din runda secundă, după o combinaţie devastatoare venită din braţele lui Antonio.

Plazibat devine o sperietoare pentru luptătorii români. Are procentaj maxim în luptele cu ei. În trecut i-a mai învins pe Bogdan Stoica şi pe Dănuţ Hurduc.
Benny ar fi trebuit să aibă alt meci

Benny Adegbuyi ar fi trebuit să îl înfrunte pe Jamal Ben Saddik, într-o revanşă, dar marocanul a fost mutat în main-event, unde îl va înfrunta pe Rico Verhoeven.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici