Benny Adegbuyi luptă, sâmbătă, pentru România. La Dusseldorf, are meci-revanşă cu marocanul Ben Saddik

Cel mai bine cotat luptător român de kickboxing, Benny Adegbuyi, locul 5 mondial, va lupta sâmbătă seară, la arena Castello din Dusseldorf, într-un meci revanşă cu marocanul Jammal Ben Saddik, al doilea clasat în topul greilor din lume.

2451 afișări
Imaginea articolului Benny Adegbuyi luptă, sâmbătă, pentru România. La Dusseldorf, are meci-revanşă cu marocanul Ben Saddik

Benny Adegbuyi,

Cel mai bine cotat luptător român de kickboxing, Benny Adegbuyi, locul 5 mondial, va lupta sâmbătă seară, la arena Castello din Dusseldorf, într-un meci revanşă cu marocanul Jammal Ben Saddik, al doilea clasat în topul greilor din lume.

Duelul dintre cei doi va fi capul de afiş al galei Glory Kickboxing 81, cea mai mare organizaţie de kickboxing din lume. Benny este luptător din Glory din 2013, iar în ultimii 7 ani a fost în permanenţă clasat în Top 5 la categoria grea. Până în prezent, a disputat 20 de meciuri în Glory, câştigând 15 dintre ele, inclusiv 3 turnee piramidale.

Pentru duelul de sâmbătă seară, Adegbuyi s-a antrenat în ultimele două luni în patria kickboxului, Olanda, la Super Pro, sub comanda lui Dennis Krauweel, cel care i-a făcut campioni mondiali pe Albert Kraus şi Rico Verhoeven. În acest moment, Adegbuyi are 120 de kilograme, cu două mai mult decât la precedentul meci, aceasta fiind o alegere tactică.

Prima confruntare cu Ben Saddik a fost în 2018, în finala turneului piramidal de 8 de la Rotterdam, atunci când marocanul a câştigat prin KO. „Eram deja foarte obosit, venisem după 6 reprize istovitoare. Sunt sigur că într-un super fight, lucrurile vor arăta altfel”, a spus Benny la conferinţa de presă.

Ulterior, cei doi trebuiau să se confrunte în toamna lui 2021, însă meciul dintre cei doi a fost amânat, Ben Saddik înlocuindu-l pe Alistair Overeem pentru duelul pentru centură cu Rico Verhoeven.

„Aştept acest meci din 2018. De atunci, îmi tot doresc să îl am din nou în faţă pe Ben Saddik. Îmi doresc să demonstrez că se poate, vreau să reprezint România cu mândrie şi să mă întorc acasă victorios”, a mai afirmat Benny.

Totul despre meciul lui Benny Adegbuyi, într-un articol publicat AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici