Benzema a reuşit un hat-trick în 7 minute pentru Real Madrid

Într-un meci disputat pe „Santiago Bernabeu”, Real Madrid a trecut duminică, scor 6-0, de Valladolid şi se află la 12 puncte de liderul Barcelona, după 27 de etape.

264 afișări
Imaginea articolului Benzema a reuşit un hat-trick în 7 minute pentru Real Madrid

Benzema a reuşit un hat-trick în 7 minute pentru Real Madrid

A fost un hat-trick expres, realizat în şapte minute, Karim Benzema perforând de trei ori apărarea lui Valladolid.

Francezul a fost iniţial oportunist, profitând de o greşeală a lui Jawad el Yamiq pentru a înscrie golul de 2-0 cu o lovitură de cap din apropiere (min. 25). Apoi l-a învins pe portarul advers cu un şut bine plasat din marginea careului, patru minute mai târziu (min. 29).

Pentru a-şi desăvârşi prestaţia, Benzema a reluat o centrare periculoasă a lui Rodrygo cu o foarfecă acrobatică, pentru a duce scorul la 4-0 (32). Tabela au închis-o Asensio, din pasa lui Rodrygo, şi Lucas (90+2), din pasa lui Hazard.

Cu acest hat-trick – reuşit în prima repriză - Balonul de Aur din 2022 are acum 14 goluri în La Liga şi se apropie la 3 goluri de golgheterul competiţiei, Robert Lewandowski, cu 10 etape înainte de finalul sezonului.

Benzema a fost înlocuit în minutul 65 cu belgianul Eden Hazard.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici