Benzema, dat dispărut din Arabia Saudită şi de pe reţelele de socializare

Fostul jucător de la Real Madrid, câştigătorul de anul trecut al „Balonului de Aur”, nu s-a prezentat la ultimele antrenamente ale actualei echipe, Al-Ittihad, iar contul său a fost dezactivat de pe Instagram.

1959 afișări
Imaginea articolului Benzema, dat dispărut din Arabia Saudită şi de pe reţelele de socializare

Benzema, dispărut din Arabia şi de pe reţelele de socializare

Mister în jurul lui Karim Benzema. Pentru atacantul francez, fost la Real Madrid şi câştigător al „Balonului de Aur” în 2022, este cel mai jos punct al carierei sale.

Datorită cifrelor sale deloc mulţumitoare, a fost invadat de critici. Şi se pare că a dispărut şi în Arabia Saudită. Benzema nu s-a antrenat joi, 28 decembrie, sau vineri, 29 decembrie, cu restul colegilor săi de la Al-Ittihad

Potrivit presei saudite Al-Riyadiya, atacantul francez a părăsit Jeddah, dar motivele călătoriei sale sunt necunoscute. Antrenorul său, Marcelo Gallardo, nu a vrut să dea explicaţii despre această chestiune.

„Risipeşte oportunităţi foarte uşoare şi pare să-şi fi pierdut pofta de a juca fotbal”, este analiza jurnalistului sportiv saudit Abdel Karim Al Jasser, de la postul public Al-Ekhbariya.

De când a aterizat în Arabia Saudită, Benzema a marcat 12 goluri (cinci pase decisive) în 20 de meciuri, dar fanii se aşteptau la mult mai multe de la el.

Şi fusese deja aspru criticat pentru eliminarea prematură a lui Al-Ittihad în Cupa Mondială a Cluburilor din 2023, când a ratat un penalty în meciul împotriva egiptenilor Al-Ahly.

Atacantul francez şi-a şters temporar şi unul dintre profilurile de pe reţelele de socializare - cel de pe Instagram - cu peste 76 de milioane de urmăritori - pentru a nu mai citi criticile. Plus decizia de a părăsi Jeddah şi nimeni nu ştie momentan destinaţia (şi motivele) călătoriei sale. Iar misterul se adânceşte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici