Bercea: Copos are un palmares de invidiat la capitolul ţepe

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Petrolul Ploieşti, Florin Bercea, a declarat, luni, că principalul acţionar al FC Rapid, George Copos, are un palmares de invidiat la capitolul "ghimpi sau ţepe" în ceea ce priveşte transferurile de jucători.

97 afișări
Imaginea articolului Bercea: Copos are un palmares de invidiat la capitolul ţepe

Bercea: Copos are un palmares de invidiat la capitolul ţepe (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă va pleca de la Petrolul, Marinescu o va face pe bani. Ce am văzut prin presă, varianta cu împrumut e o glumă proastă. M-am întâlnit o singură dată cu domnul Sichitiu, care s-a arătat interesat de un transfer, dar până a fi stabilit ceva concret e cale lungă. Jucătorul n-are clauză de reziliere, dar nu suntem la farmacie să aibă un preţ stabilit dinainte", a precizat Florin Bercea.

"În acelaşi timp, nu poate fi vorba de un schimb de jucători în contul lui sau de un împrumut la Rapid. E jucătorul nostru numărul unu, cum să dea probe în ţară, chiar şi la Rapid?! Poate la Milan sau la Barcelona, da! Rapidul a mai încercat varianta împrumutului pe şase luni în vară, însă nu am fost de acord. Copos are un palmares de invidiat la capitolul «ghimpi sau ţepe» şi nu vreau să repetăm experienţa cu Daniel Chiriţă, care a fost declarat jucător liber, a semnat apoi cu Rapid, asta numai să nu mai fie în coproprietate cu noi şi să fie vândut afară", a mai adăugat Bercea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici