Video Bergodi: Cu Şerif va fi greu, jucăm fără spectatori

Antrenorul echipei Steaua, Cristiano Bergodi, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că primul meci din grupa H a Ligii Europa, în compania formaţiei Şerif Tiraspol, va fi greu pentru jucătorii "roş-albaştri" pentru că se dispută fără spectatori iar formaţia din Moldova nu e una slabă.

16 afișări

"Începem parcursul în Liga Europa şi am emoţii. Avem ambiţia să ajungem în primăvara europeană. Meciul de debut va fi foarte greu din două motive. În primul rând jucăm fără spectatori şi în al doilea rând Şerif nu este o echipă slabă, aşa cum s-a scris în presă. Băieţii sunt pregătiţi psihic pentru un meci tare. Sperăm să obţinem victoria la final. Eu nu consider că Şerif este cea mai slabă echipă din grupă. Noi suntem pregătiţi pentru un meci greu, fără ca asta să însemne că mi-e frică. Trebuie însă să luăm în considerare această echipă", a spus Bergodi.

Bergodi a caracterizat gruparea moldoveană ca pe una care primeşte foarte greu gol. "Şerif este o echipă bună din punct de vedere fizic, cu jucători înalţi. Din această cauză trebuie să avem grijă mai ales la fazele fixe. Sunt trei, patru jucători de la Şerif care ne pot pune probleme. În plus, au o apărare bună, Şerif nu primeşte multe goluri", a mai spus Bergodi.

Steaua dispută primul meci în grupa H a Ligii Europa, joi, de la ora 22.05, pe teren propriu, în compania formaţiei din Republica Moldova, Şerif Tiraspol, într-un meci care se va disputa fără spectatori. Partida va fi transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici