Bergodi: Echipa este pe drumul cel bun, dar trebuie să avem şi răbdare

Antrenorul FC Steaua, Cristiano Bergodi, a declarat, joi seară, la Sport.ro, că echipa sa este pe drumul cel bun şi a menţionat că este mulţumit de jucătorii care au evoluat în partida cu Motherwell, scor 3-1, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

33 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Echipa este pe drumul cel bun, dar trebuie să avem şi răbdare

Bergodi: Echipa este pe drumul cel bun, dar trebuie să avem şi răbdare (Imagine: Mediafax Foto)

"În prima repriză nu am jucat bine, dar e lucru foarte bun că am dat trei goluri în deplasare. E bine pentru o echipă tânără. Am jucat cu Bibișkov pentru că și el trebuie să aibă meciuri în picioare. Suntem pe un drum bun, sunt și lucruri de pus la punct, dar trebuie să avem și răbdare. Sunt mulțumit de cei care au jucat", a apus antrenorul FC Steaua.

"Avem o echipă care poate crește mult. Cu Tininho, Bibișkov, Tănase, echipa va fi și mai puternică. E bine când antrenezi jucători buni. Steaua a făcut un transfer foarte bun cu Tănase, e un jucător talentat, se va adapta foarte bine stilului nostru. Îmi pare rău că pleacă Goian, și-a dorit să joace afară. Am colaborat foarte bine, îi urez baftă și îi mulțumesc pentru ce a făcut la Steaua. Asta e viața", a declarat Bergodi.

Antrenorul FC Steaua a menţionat că victoria din meciul cu Motherwell oferă echipei un moral bun în vederea derbiului cu CFR Cluj, din Liga I.

"Ne vom descurca, vedem dacă mai vine vreun jucător. Faptul că am câștigat ne dă moral pentru meciul cu CFR. Cunosc foarte bine jucătorii CFR-ului, au rămas în inima mea, unde am lucrat am fost apropiat de jucători. Nu e vorba de revanșă, eu sunt profesionist", a comentat Bergodi.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, joi, în deplasare, scor 3-1 (0-1), formaţia scoţiană Motherwell FC, în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa, şi s-a calificat în play-off-ul competiţiei, după ce s-a impus şi în tur, scor 3-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici