Bergodi este convins că TAS va da dreptate lui Poli

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, este convins că Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne va da câştig de cauză grupării moldovene în litigiul cu Farul Constanţa în cazul "nocturna".

16 afișări
Imaginea articolului Bergodi este convins că TAS va da dreptate lui Poli

Bergodi este convins că TAS va da dreptate lui Poli (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Meciul cu Farul a fost câştigat pe teren şi nu are cum să fie schimbat acest fapt. Atâta timp cât în ţară trei comisii au dat câştigat de cauză Iaşului, nu văd de ce forul de la Lausanne ar schimba această decizie. Plus că meciul s-a jucat şi a fost câştigat de Poli Iaşi. Sunt convins că la data de 8 iunie, când trebuie să vină răspunsul de la TAS, se va demonstra că am avut dreptate şi Poli Iaşi a scăpat de la retrogradare", a afirmat Cristiano Bergodi.

Partida Poli Iaşi - Farul Constanţa, din etapa a V-a a Ligii I, nu s-a disputat la data de 23 de august 2008, aşa cum era programată, deoarece arbitrul Istvan Kovacs a aşteptat doar 32 de minute remedierea defecţiunii la nocturna Stadionului "Emil Alexandrescu" şi nu 60 de minute.

După ce ieşenii au făcut memoriu la FRF, Comisia de Disciplină a decis că partida trebuie reprogramată, aceasta dispuntându-se pe 12 octombrie şi fiind câştigată de ieşeni cu scorul de 1-0. Farul Constanţa a depus memoriu la TAS solicitând victoria cu 3-0 la masa verde, iar instanţa urmează să se pronunţe în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici