Bergodi îi vrea pe Leandro şi Jovanovici

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, marţi, că şi-ar dori ca jucătorii Leandro da Silva şi Petar Jovanovici să fie reţinuţi în lotul formaţiei sale.

39 afișări
Imaginea articolului Bergodi îi vrea pe Leandro şi Jovanovici

Bergodi îi vrea pe Leandro şi Jovanovici (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"I-aş vrea pe Leandro şi Jovanovici în lot. În meciurile amicale disputate în Antalya, cei doi s-au descurcat bine şi cred că ar trebui să-i aducem la Iaşi. Leandro a jucat atât ca atacant, cât şi ca mijlocaş stânga. În ceea ce-l priveşte pe Jovanovici, el poate juca şi fundaş şi mijlocaş dreapta. Sper ca preşedintele Boca să rezolve transferurile celor doi", a declarat Bergodi.

Bergodi regretă pierderea lui Sfârlea şi Onuţ

"E păcat pentru că am pierdut doi jucători de bază, Sfârlea şi Onuţ. Sfârlea cred că va rata tot returul de campionat, iar Onuţ va lipsi una sau două etape. În ciuda acestor probleme, nu am mai cerut jucători deoarece avem soluţii. În locul lui Onuţ ar putea juca Adrian Ilie sau Straton, jucători care s-au descurcat destul de bine în centrul apărării în meciurile amicale. Pentru postul lui Sfâlrea, îi avem ca variante pe Mircea Oprea, Miclea sau Leandro, dacă vom reuşi transferul lui la Iaşi", a mai spus Cristiano Bergodi.

Mulţumit de prestaţia atacanţilor

"Andrei Cristea a dat patru goluri în cinci meciuri oficiale. Este un câştig pentru noi. Este un jucător cu profilul pe care mi l-am dorit la echipă. Şi Ionuţ Bâlbă s-a descurcat destul de bine. Într-adevăr, a acuzat ceva probleme medicale, dar va fi apt pentru prima etapă. Aşa probleme minore au mai avut şi Montiel, Miclea sau Ignatov", a completat antrenorul formaţiei ieşene.

Citeşte şi:

Programul partidelor primelor trei etape ale returului Ligii I

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici