Bergodi: Îmi asum toată vina pentru această înfrângere

Tehnicianul echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea de pe teren propriu, scor 0-2, cu Unirea Urziceni, că ia asupra sa întreaga responsabilitate a rezultatului nefavorabil înregistrat de gruparea ieşeană în acest joc.

14 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Îmi asum toată vina pentru această înfrângere

Bergodi: Îmi asum toată vina pentru această înfrângere (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am făcut un meci bun azi şi eu îmi asum toată vina, pentru că eu am greşit. Nu am ce să le reproşez jucătorilor. Eu am gândit într-un fel meciul, dar a ieşit cu totul altceva. Am avut un început de coşmar, cu două goluri luate în primele zece minute", a spus antrenorul echipei Poli Iași.

"Am gândit o formulă ofensivă de joc, dar ei s-au apărat foarte bine. Atunci l-am schimbat pe Bâlbă, care venea după o accidentare, l-am băgat pe Oprea pentru a echilibra banda stânga. Pe final, l-am scos pe Oprea şi l-am introdus pe Diarra pentru a forţa atacul. Totuşi, nici aşa nu am reuşit să marcăm", a punctat Bergodi.

Tehnicianul italian consideră că s-a văzut în jocul de sâmbătă că elevii săi nu pot rezista ritmului susţinut de partide din ultima perioadă: "Este greu să joci din trei în trei zile şi s-a văzut că jucătorii mei nu sunt pregătiţi pentru un asemenea program, mai ales că am jucat în ultimele trei etape cu primele trei clasate".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici