Bergodi: În prima repriză am intrat cu frică pe teren

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, miercuri, că jucătorii săi au intrat cu frică pe teren în prima parte a meciului cu FC Argeş, însă evoluţia din repriza secundă a adus formaţiei ieşene "o victorie meritată", transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Prin acest rezultat am ieşit puţin din criză şi cred că este, în primul rând, un succes de moral. Vreau să-i felicit pe jucători, pentru că au făcut o repriză a doua foarte bună, în care au marcat patru goluri şi au ratat alte ocazii. Prima repriză am intrat cu frică pe teren, s-a văzut un blocaj psihologic la echipa mea, dar evoluţia din repriza a doua ne-a adus o victorie meritată. Mă gândesc că nu trebuia să ajungem în această situaţie, să jucăm cu frica de retrogradare. Poate făceam mai multe, dacă nu apărea acea automulţumire după victoria din meciul cu Dinamo. Oricum, trebuie să rămânem cu picioarele pe pâmânt, deoarece lupta pentru salvarea de la retrogradare se va da până în ultima etapă. Sunt foarte mulţumit de Cristea şi mă bucur că a reuşit să înscrie, pentru că avea mare nevoie de gol, pentru a-şi recăpăta înccrededea în el. A dat două goluri şi două pase de gol. Ce pot să-i ceri mai mult?", a declarat Bergodi.

Bergodi a precizat că arbitrul Istvan Kovacs i-a spus că nu a fost penalti la faza premergătoare primului gol. "Nu ştiu dacă a fost penalti la faza premergătoare primului gol. Era o tensiune foarte mare şi am sărit şi eu de pe bancă, aşa cum a făcut toată lumea. Kovacs mi-a spus clar că nu a fost penalti la acea fază", a declarat Bergodi.

Atacantul Andrei Cristea a declarat că Poli Iaşi a făcut un mare pas în vederea salvării de la retrogradare. "Suntem foarte bucuroşi, mai ales că am obţinut o victorie în faţa unei echipe puternice. Am făcut un pas mare spre salvarea de la retrogradare, dar trebuie să ne vedem de treabă şi să rămânem în continuare nmodeşti. Orice atacant trăieşte din goluri şi este normal că mă bucur pentru că astăzi am reuşit să marchez de două ori. Doar asta scrie în fişa postului meu, nu? Oricum, presiune este în continuare pe noi şi fiecare meci este decisiv. Nu cred că ne este o suficientă o victorie în meciul cu Gaz Metan Mediaş, de peste două etape. Trebuie să câştigăm tot pe teren propriu şi să aducem puncte de afară, pentru a fi siguri că ne salvăm, de la retrogradare", a declarat Cristea.

Meciul Poli Iaşi - FC Argeş, disputat miercuri, în cadrul etapei a XXIX-a din Liga I, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 4-0 (0-0).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici