Bergodi: La pauză, m-am gândit că Steaua ar putea rata calificarea

Antrenorul echipei Steaua, Cristiano Bergodi, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că la pauza meciului cu Ujpest, când scorul era 0-0, s-a gândit că formaţia sa ar putea rata calificarea în turul trei preliminar al Ligii Europa.

16 afișări
Imaginea articolului Bergodi: La pauză, m-am gândit că Steaua ar putea rata calificarea

Bergodi: La pauză, m-am gândit că Steaua ar putea rata calificarea (Imagine: Mediafax Foto)

"La scorul de 2-0 pentru noi s-a decis calificarea. Ujpest ne-a pus probleme în ultimele 20 de minute, după ce pe teren a intrat Foxi. Nu mi-a plăcut deloc cum au jucat elevii mei în ultimele 20 de minute. M-ar fi deranjat ca meciul să se încheie 2-2. Pe final de meci, jucătorii mei au avut o cădere şi asta nu mi-a plăcut deloc. La scorul de 0-0 (n.r. - de la pauză) te poţi gândi la ratarea calificării, dar este bine că ne-am revenit", a spus Bergodi.

Referitor la incidentele ce au avut loc la pauză, tehnicianul italian a mărturisit că s-a temut că meciul ar putea fi suspendat. "Am crezut pentru câteva momente că meciul ar fi putut fi suspendat. Nu vreau să comentez ce s-a petrecut în afara terenului. Din păcate în conferinţa de presă de miercuri am spus că sper să fie doar un meci de fotbal, dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din păcate suporterii au făcut ceva, dar nu cred că este foarte grav", a mai spus Bergodi.

Bergodi a menţionat, de asemenea, că jucătorii Stelei nu au fost afectaţi de incidentul din noaptea de miercuri spre joi. "Nu cred că jucătorii au fost afectaţi de ce s-a întâmplat, au făcut un meci bun, nu extraordinar, dar bun", a spus antrenorul italian.

Delegaţia echipei Steaua Bucureşti a fost trezită, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 2.00, în urma unei ameninţări telefonice cu bombă la hotelul din Budapesta. Jucătorii şi oficialii Stelei au putut reveni în camerele de hotel după aproximativ trei ore de verificări.

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Europa, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia maghiară Ujpest FC, în manşa secundă a turului doi preliminar al competiţiei. În tur, Steaua a câştigat cu scorul de 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici