Bergodi: Ne-ar mai trebui doi atacanţi şi doi fundaşi

Antrenorul italian al echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, vineri, că îşi mai doreşte unul sau doi atacanţi, un fundaş dreapta şi unul stânga pentru a crea concurenţă pe posturi în lotul formaţiei moldovene.

10 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Ne-ar mai trebui doi atacanţi şi doi fundaşi

Bergodi: Ne-ar mai trebui doi atacanţi şi doi fundaşi (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Am vorbit cu preşedintele clubului, domnul Sorin Boca, şi i-am transmis că mi-aş dori să avem concurenţă pe posturi. Tocmai de aceea ne-ar mai trebui unul-doi atacanţi, un fundaş dreapta şi unul stânga. Eu cunosc foarte bine felul cum gândesc jucătorii. Ei dacă ştiu că nu au concurenţă serioasă, nu mai dau totul pe teren. Şi pentru a face performanţă, eu vreau ca ei să dea 110 la sută în fiecare meci. Şi pentru asta îmi trebuie concurenţă pe posturi. Aş vrea un atacant de viteză, pentru că Bâlbă şi Pălimaru sunt ambii atacanţi de careu, cu gabarit", a spus Bergodi.

Tehnicianul italian nu s-a hotărât încă dacă îi va păstra în lot pe cei trei jucători argentinieni veniţi în probe la Poli Iaşi, Emmanuel Blanco, Oscar Almada şi Gaston Colon.

"Despre cei trei jucători argentinieni veniţi în probe nu pot spune încă prea multe. Blanco mi se pare un jucător interesant, dar nu am luat încă o decizie în privinţa lor. Oricum, până la plecarea în cantonamentul din Antalya voi lua o decizie, pentru că acolo vreau să am jucătorii pe care mă voi baza în retur", a mai spus el.

Bergodi îşi doreşte ca formaţia Poli Iaşi să evolueze în sistemul 4-4-2.

"Jucătorii sunt foarte receptivi la indicaţiile noastre şi încearcă să se acomodeze la sistemul 4-4-2, pe care vreau eu să-l joc. Vreau să văd dacă putem evolua în acest sistem, dar asta nu înseamnă că va rămâne bătut în cuie. Dacă se va demonstra că nu putem juca în acest sistem, vom juca altfel", a explicat Bergodi.

Citeşte şi:

Bergodi vrea să salveze Iaşiul de la retrogradare

Sorin Boca: Renzo Rossi va fi team-manager

Popa: E clar că cineva m-a lucrat pe la spate

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici