Bergodi: Nu exclud o revenire la Rapid

Fostul antrenor al echipei Rapid, Cristiano Bergodi, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că nu exclude o revenire la conducerea formaţiei giuleştene dacă pleacă Mircea Rednic, dar a precizat că va pune anumite condiţii pentru a semna contractul.

9 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Nu exclud o revenire la Rapid

Bergodi: Nu exclud o revenire la Rapid (Sursa: Mediafax Foto)

"La Rapid nu m-au tratat cum trebuie, nu s-au purtat bine cu mine. Am plecat cu probleme. Dar o să vedem ce se întâmplă. Am spus şi la plecarea mea că timpul va decide dacă mă voi întoarce sau nu. Dacă rămân fără antrenor, nu pot să exclud Rapidul. Eu sunt liber acum şi nu exclud nimic. Dacă cei de la Rapid m-ar vrea din nou, trebuie discutat. Trebuie vorbit bine de tot. Trebuie puse foarte bine la punct nişte lucruri pentru a accepta. Pentru că eu am plecat rău de acolo. Dar acum Rapid are antrenor, iar eu n-am vorbit cu nimeni", a spus Bergodi.

Tehnicianul a avut o explicaţie şi pentru prezenţa în tribune a consilierului său, Renzo Rossi, la meciul Rapid - Universitatea Cluj, scor 1-2. "Renzo a fost la meciul cu Universitatea Cluj pentru că îi place să vadă meciurile Rapidului, nu pentru altceva. Eu nu ştiu nimic, nu m-a contactat nimeni din conducere. Şi nu am vorbit nici cu jucătorii", a adăugat antrenorul.

Întrebat ce părere are despre refuzul jucătorilor de a purta banderola de căpitan şi de posibila demitere a antrenorului Mircea Rednic, Bergodi a răspuns: "Nu vreau să vorbesc despre ce se întâmplă la echipă. Nu e corect faţă de actualul antrenor şi nici faţă de băieţi să vorbesc eu acum. Eu sunt antrenor profesionist şi nu vreau să comentez despre banderole sau altceva. Cei de acolo ştiu mai bine ce se întâmplă. Eu pot să spun doar că am numai amintiri plăcute cu băieţii".

Totuşi, antrenorul italian consideră că Rapid poate ieşi din criză, dar menţionează că şansele la titlu depind în foarte mare măsură de meciul cu Oţelul Galaţi şi de rezultatul partidei Steaua - CFR Cluj din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I. "Din crize se poate ieşi. O echipă de-a lungul unui campionat trece şi prin astfel de momente mai grele. Aşa că se poate ieşi din criză, dar eu, de aici din Italia, nu cunosc situaţia de la echipă ca să pot să vorbesc. Acum sunt opt puncte distanţă de primul loc. Şansele la titlu depind de meciul cu Galaţi, dar şi mai mult de ce se întâmplă la Steaua - CFR Cluj. Aceste două rezultate sunt extrem de importante", a adăugat Bergodi.

Tehnicianul italian Cristiano Bergodi a condus echipa Rapid în primele zece etape ale sezonului 2007-2008 al Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici