Bergodi: Nu-mi fac griji pentru evoluţia noastră

Antrenorul Cristiano Bergodi a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că nu îşi face griji pentru evoluţia echipei Steaua din partida cu Gaz Metan Mediaş, câştigată cu scorul de 4-2 (1-2), în perspectiva partidei cu Şerif Tiraspol din Liga Europa.

11 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Nu-mi fac griji pentru evoluţia noastră

Bergodi: Nu-mi fac griji pentru evoluţia noastră (Imagine: Mediafax Foto)

"Un meci greu de tot, am început bine prima repriză, dar apoi ne-am speriat de golul egalizator. Am făcut o repriză secundă excelentă şi cred că este o victorie meritată. Felicit formaţia adversă şi pe Cristi Pustai, deoarece fac o echipă excelentă. Le-am spus jucătorilor după pauză să intre mai determnaţi pentru că, deşi adversarul juca un fotbal bun, ocaziile nu aveau cum să nu vină. Domnul Becali poate spune orice despre Grzelak, dar eu fac echipa şi voi vedea ce voi decide în continuare în privinţa lui. Nu-mi fac griji pentru evoluţia noastră de azi în privinţa meciului cu Şerif Tiraspol. Va fi un meci total diferit pe care trebuie să-l câştigăm. Pârvulescu este un jucător foarte bun, dar nu înseamnă neapărat că trebuie să vină la Steaua", a spus Bergodi.

Formaţia Steaua Bucureşti a câştigat, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-2 (1-2), în faţa echipei Gaz Metan Mediaş, într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii I, ultimul înaintea debutului în grupele Ligii Europa, în urma golurilor marcate de Stancu '12, Markovici '54 - autogol, Nicoliţă '77, Szekely '90+3 - penalti, pentru Steaua, respectiv Pârvulescu '17 şi Bud '34, pentru Gaz Metan Mediaş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici