Bergodi: Salvarea de la retrogradare se joacă la Gaz Metan

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, marţi, că în partida de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş, se joacă salvarea de la retrogradare şi o victorie poate salva un sezon mai slab avut de gruparea moldavă.

12 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Salvarea de la retrogradare se joacă la Gaz Metan

Bergodi: Salvarea de la retrogradare se joacă la Gaz Metan (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Cred că am făcut un meci bun la Târgu Jiu, dar nu sunt bucuros pentru că nu am câştigat acel meci. Sunt mulţumit de ce au făcut băieţii pe teren, nu însă şi de rezultat. Am jucat şi am arătat destule lucruri bune. Spun că am pierdut două puncte, nu este o ruşine să recunosc asta. Poate e mai bine aşa, pentru că jucătorii mei vor rămâne concentraţi pentru meciul ce va urma. Se poate spune că sâmbătă, cu Mediaşul, se joacă salvarea de la retrogradare! O victorie în partida de sâmbătă ne-ar duce la cinci puncte în faţa celor de la Gaz Metan şi ar salva, cred eu, un întreg sezon mai slab făcut de Poli Iaşi", a menţionat Bergodi.

Tehnicianul italian a mai spus că speră ca la ora meciului cu Gaz Metan Mediaş, tribunele stadionul Emil Alexandrescu să fie pline.

"Conducerea clubului a luat o decizie foarte bună lăsând intrarea liberă la partida de sâmbătă, cu Gaz Metan. Sper că fanii noştri vor veni în număr cât mai mare la stadion şi ne vor susţine, aşa cum au făcut-o de fiecare dată la meciurile importante", a spus Bergodi.

Partida Poli Iaşi - Gaz Metan Mendiaş, contând pentru runda a XXXI-a a Ligii I, este programată sâmbătă, de la ora 17.00, pe arena formaţiei moldave.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici