Bergodi şi Panduru au cele mai mari şanse de a prelua pe Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni dimineaţă, că Bergodi şi Panduru au cele mai mari şanse să antreneze gruparea din Bulevardul Ghencea după demisia lui Marius Lăcătuş.

12 afișări
Imaginea articolului Bergodi şi Panduru au cele mai mari şanse de a prelua pe Steaua

Bergodi şi Panduru au cele mai mari şanse de a prelua pe Steaua (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Încă nu am vorbit cu nimeni din această listă de patru antrenori. Mai întâi trebuie să mă hotărăsc cu cine voi vorbi prima dată. Mai întâi aşteptăm să se termine campionatul şi apoi mai vedem. Pe listă sunt Bergodi, Zenga, Panduru sau Dan Petrescu. Petrescu nu cred că va putea veni, iar Zenga are acum o carte de vizită bună în Italia. Deşi pe Zenga cred că îl poate lua Raluca de mână, să-l aducă imediat aici. Nu cred că pe această listă pot apărea alţi antrenori", a spus Becali.

Becali a precizat că vrea să fie prezent la antrenamentele steliştilor pentru a exista "o disciplină de fier" în rândul jucătorilor. "În perioada asta o să vin aici, să stau la antrenamente, pentru că în astea două săptămâni cât a mai rămas trebuie să fie o disciplină de fier dacă vrem să câştigăm ultimele trei meciuri. Îmi doresc să prindem unul dintre locurile patru sau cinci, acum ăsta trebuie să fie obiectivul şi nu avem ce să facem", a mai spus Becali.

Finanţatorul Gigi Becali a sosit la stadionul Steaua, luni dimineaţă, pentru a urmări antrenamentul pe care îl vor efectua jucătorii "roş-albaştri". Înaintea patronului stelist, la stadion a venit şi fostul antrenor al echipei "roş-albastre", Marius Lăcătuş.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici