Bergodi: Unirea Urziceni nu trece prin cel mai bun moment acum

Antrenorul echipei Steaua, Cristiano Bergodi, a declarat că Unirea Urziceni, campioana României, nu trece prin cel mai bun moment acum, înaintea partidei din etapa a III-a a Ligii I, de duminică, cu formaţia "roş-albastră".

12 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Unirea Urziceni nu trece prin cel mai bun moment acum

Bergodi: Unirea Urziceni nu trece prin cel mai bun moment acum (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Unirea are un antrenor pe care îl stimez. Dan este un antrenor foarte bun. Nu va fi un meci între Dan Petrescu şi Cristiano Bergodi. Este un meci între două echipe, noi fiind la început, cu un grup tânar care creşte încet, încet şi Unirea, care acum nu este în cel mai bun moment, chiar dacă suntem la începutul campionatului. A câştigat meciul cu Rapid, dar putea fi o remiză. Am văzut şi meciul din Supercupă şi din campionat cu CFR", a spus Bergodi.

O victorie ne poate duce în vârful clasamentului

"Este un meci important pentru noi. O victorie ne poate duce în vârful clasamentului. Unirea Urziceni este campioana României şi va fi un meci greu. Unirea este o echipă care luptă, aleargă, are jucători buni. Punctul forte al celor din Urziceni este însă grupul şi nu ne va fi uşor. Este greu să dai gol echipei Unirea Urziceni", a mai spus Bergodi.

Bergodi consideră că schimbarea sistemului de joc a afectat relaţiile dintre jucătorii campioanei.

"Nu este greu de descifrat un sistem de joc al unei echipe. Dar este o echipă care dă totul pe teren, fac mereu dublaj între ei. Acum a schimbat sistemul de joc, probabil are câteva probleme, jucătorii erau obişnuiţi cu sistemul de joc vechi. Este un grup care luptă la Urziceni, grupul este constanta echipei Unirea Urziceni", a explicat el.

Fără spectatori fotbalul nu este plăcut

Bergodi regretă că partida dintre Steaua şi Unirea Urziceni se va disputa fără spectatori. "Fără spectatori fotbalul nu este plăcut. Nu ştiu de câte ori a câştigat Steaua fără spectatori, dar este păcat pentru fotbal în general".

Steaua întâlneşte, duminică, de la ora 20.45, pe teren propriu, formaţia Unirea Urziceni, într-un meci din etapa a III-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici