Bergodi: Zotta şi Manea nu înseamnă nimic la Rapid

Antrenorul Cristiano Bergodi a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că directorul general Constantin Zotta şi directorul tehnic Nicolae Manea nu înseamnă nimic la Rapid, şi că toate deciziile le ia acţionarul majoritar George Copos.

1 afișare
Imaginea articolului Bergodi: Zotta şi Manea nu înseamnă nimic la Rapid

Bergodi: Zotta şi Manea nu înseamnă nimic la Rapid

"Nu mă simt păcălit de conducerea clubului. Dar probabil că organizarea la nivelul conducerii e marea problemă la Rapid. Zotta şi Manea ce sunt la Rapid? Nimic. E mereu Copos cel care decide. Deci cu dânsul trebuia să vorbesc. Dar ei n-au curaj, până acum nu m-a sunat absolut nimeni de la Rapid să-mi spună că a fost acceptată demisia mea. L-au sunat pe Renzo, de ce nu pe mine? Probabil că am greşit şi m-am grăbit că am vorbit imediat în acea conferinţă de presă. Dar mai greşesc şi eu, nimeni nu e perfect. Sâmbătă dimineaţa m-am enervat rău când am văzut că tot contractul meu era în ziar, când totul era secret. Cineva, Zotta sau cineva din conducere a dat acele lucruri în presă. Eu atunci am dat acea demisie, dar după aceea m-am liniştit, am spus că totul este OK şi am plecat în Italia. Puteam să continui, făcusem deja programul cu băieţii. Oricum, eu mi-am dat demisia nu pentru că am ratat calificarea, ci pentru că am fost trădat, şi pentru toate celelalte", a afirmat Bergodi.

Tehnicianul italian l-a contrazis pe directorul general Constantin Zotta, care spusese despre el că şi-a dat demisia de vreo patru ori de când a venit la Rapid. "Nu, eu am vrut să-mi dau demisia după Supercupă, pentru că nu s-au făcut transferurile pe care le-am dorit eu. Am renunţat însă, pentru că George Copos mi-a zis de faţă cu Zotta că are un milion şi jumătate pentru achiziţii. Dar după ce l-a adus pe Herea mi-a zis să caut o soluţie pentru postul de fundaş central. Şi atunci am jucat cu Perjă. Dar nu am intenţionat să-mi dau demisia de 3-4 ori. Doar după Supercupă şi acum", a adăugat italianul.

Bergodi susţine că este posibil ca George Copos să fie supărat pe el din cauza banilor din drepturile TV care puteau fi câştigaţi în urma participării în grupele Cupei UEFA. "Echipa a jucat bine, dar a fost vorba de ghinion. Ne-au lăudat şi nemţii. Dar la Rapid e vorba de bani, bani, bani şi iar bani. Din cauza banilor din drepturile TV ale meciurilor din grupe a fost nemulţumit", a menţionat Bergodi.

Antrenorul italian s-a arătat dezamăgit că nimeni din cadrul clubului nu l-a apărat atunci când a fost atacat în presă de preşedintele FRF, Mircea Sandu, şi de preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe. "A auzit cineva să mă fi apărat conducerea clubului când am fost atacat de cei de la federaţie sau de Dinu Vamă? Nimeni n-a zis nimic. În Italia dacă cineva îşi permite să vorbească de rău un antrenor, atunci preşedintele acelui club ia foc. Aici nu m-a apărat nimeni", a afirmat tehnicianul.

Cristiano Bergodi a explicat că se întoarce miercuri la Bucureşti: "Trebuie să vin pentru că mai sunt lucuri de pus la punct. Plus că am bagajele toate acolo". El a precizat că nu ar refuza să antreneze o altă echipă din România. "Nu există oferte pentru mine acum. Poate o să mai lucrez în România, depinde dacă voi fi ofertat", a adăugat Bergodi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici