Berlusconi ar putea ceda 30 la sută din clubul AC Mian proprietarilor PSG

Omul de afaceri Silvio Berlusconi este gata să cedeze 30 la sută din clubul AC Milan fondului de investiţii controlat de familia Al Thani din Qatar, care deţine şi gruparea Paris Saint-Germain.

72 afișări
Imaginea articolului Berlusconi ar putea ceda 30 la sută din clubul AC Mian proprietarilor PSG

Berlusconi ar putea ceda 30 la sută din clubul AC Mian proprietarilor PSG (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Milan al Arabiei", a titrat cotidianul sportiv italian, care precizează că tranzacţia ar urma să se facă pentru suma de 250 de milioane de euro, bani ce vor fi folosiţi pentru a construi o echipă capabilă să revină în fruntea fotbalului italian, dar şi pentru un nou stadion, informează Gazzetta dello Sport, în ediţia sa de vineri.

Berlusconi este proprietarul clubului AC Milan de 26 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici