Berlusconi: Cred că toţi l-ar vrea pe Guardiola, dar noi vom continua cu Allegri

Preşedintele AC Milan, Silvio Berlusconi, a declarat, luni, că orice grupare ar fi încântată să obţină serviciile fostului tehnician al echipei FC Barcelona, Josep Guardiola, însă a precizat că el are o relaţie foarte bună cu antrenorul Massimiliano Allegri şi va continua colaborarea cu acesta.

578 afișări
Imaginea articolului Berlusconi: Cred că toţi l-ar vrea pe Guardiola, dar noi vom continua cu Allegri

Silvio Berlusconi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Guardiola a format echipa cu cel mai bun joc din ultimul timp. Cred că toţi l-ar vrea pe Guardiola, dar avem o relaţie foarte bună cu Allegri şi vom continua cu el. Cu Allegri m-am înţeles întotdeauna foarte bine în plan personal, au fost voci care au susţinut altceva, dar nu erau adevărate acele zvonuri. În istorie sunt trei echipe care au arătat cel mai bun joc: Ajax-ul lui Cruijff, AC Milan cu trioul olandez şi în ultimii ani FC Barcelona, cu jocul său entuziasmant. Însă noi vom continua cu acest antrenor", a spus Berlusconi, conform presei italiene.

Echipa AC Milan a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Juventus Torino, într-un meci din etapa a XIV-a a campionatului italian. Echipa milaneză se află pe locul 9 în Serie A, cu 18 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici