Bernadette Szocs, după aurul cucerit la Jocurile Europene: Mi s-a îndeplinit visul!

„Sunt cea mai fericită. Mi s-a îndeplinit visul”, a spus Bernadette Szocs, după aurul cucerit marţi seara în proba de simplu feminin de tenis de masă de la Jocuriile Europene Cracovia Malopolska 2023.

257 afișări
Imaginea articolului Bernadette Szocs, după aurul cucerit la Jocurile Europene: Mi s-a îndeplinit visul!

Bernadette Szocs, după aurul cucerit la Jocurile Europene: Mi s-a îndeplinit visul!

Bernadette Szocs a câştigat marţi seara proba de simplu feminin în competiţia de tenis de masă de la Jocuriile Europene Cracovia Malopolska 2023, învingând în finală pe jucătoarea monegască de origine chineză Yang Xiaoxin.

Szocs obţine prima mare performanţă a carierei în proba de simplu, devenind campioană a Jocurilor Europene, o variantă continentală a Jocurilor Olimpice. Românca a făcut un meci excelent, mai ales în a doua sa parte, revenind de la 1-3 şi câştigând meciul după un set decisiv, pe care l-a dominat categoric, cu 4-3 (4-11, 7-11, 11-7, 8-11, 13-11, 11-9, 11-3)

„Sunt cea mai fericită. Mi s-a îndeplinit visul de a câştiga o medalie de aur într-o probă individual la o competiţie atât de importantă. Am avut alături oameni fantastici care au crezut mereu în mine şi le mulţumesc pentru tot sprijinul. Nu m-a interest scorul niciun moment. Ştiam că sunt în finală şi că totul este posibil. Dacă mă uitam la tabelă aş fi pierdut pentru că deveneam mai sensibilă. Sunt foarte mândră de mine! A fost cea mai varianta cea mai bună a lui Bernadette Szocs în acest concurs!”, a spus Bernadette Szocs, pentru pagina de Facebook a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, citată de clubul Steaua Bucureşti.

Conform clubului, tot marţi, Elizabeta Samara a cucerit medalia de bronz în aceaişi probă. În finala mică, sportiva stelistă a învins-o cu 4-3 (11-9, 4-11, 13-11, 11-7, 9-11, 9-11, 11-7) de poloneza Natalia Bajor.

„Este o medalie de bronz, dar pentru mine este ca şi cum aş fi câştigat aurul. Am muncit foarte mult ca să ajung până aici. În meciurile din Liga poloneză, Natalia m-a bătut mereu până acum, dar azi am stat mai bine din punct de vedere mental. Nu aveam în palmares o medalie la Jocurile Europene până acum. La prima ediţie a pierdut în turul 1, acum am câştigat medalie, deci munca mea nu e în zadar”, a spus Elizabeta Samara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici