Bernadette Szocs, învinsă în optimi la WTT Finals Women Nagoya 2023

Jucătoarea română de tenis de masă, Bernadette Szocs, clasată pe locul 12 mondial, a fost învinsă vineri de chineza Chen Xingtong, medaliată cu bronz mondial în proba de simplu din acest an, în optimile de finală ale Turneului Campioanelor WTT Finals Women Nagoya 2023.

246 afișări
Imaginea articolului Bernadette Szocs, învinsă în optimi la WTT Finals Women Nagoya 2023

Bernadette Szocs, învinsă în optimi la WTT Finals Women Nagoya 2023

Duelul a fost strâns, Szocs, calificată în premieră la competiţia care le-a adus la linia de start pe primele 16 sportive clasate la nivel mondial,reuşind să câştige un prim set disputat şi să egaleze apoi la 2-2.

Jucătoarea chineză s-a impus categoric în setul decisiv, câştigând cu scorul de 2-3 (12-10, 9-11, 8-11, 12-10, 3-11).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici