Bernd Storck de neînvins în România. Sepsi a plecat cu un punct de la Sibiu

99 afișări
Imaginea articolului Bernd Storck de neînvins în România. Sepsi a plecat cu un punct de la Sibiu

Bernd Storck de neînvins în România. Sepsi a plecat cu un punct de la Sibiu

Gazdele au deschis scorul în faţa celor peste 2.700 de spectatori, în minutul 6, prin Jipa, care a şutat din marginea careului cu piciorul stâng, imparabil pentru Niczuly.

Cele două echipe au avut câte o mare ocazie de a marca până la pauză, prin Baba Alhassan şi Akos Kecskes, fără rezultat pe tabelă.

Oaspeţii au intrat mai decişi în repriza secundă, iar Kallaku a fost la un pas de egalare, şutul său din careu fiind scos de sub bară de portarul Căbuz.

În minutul 70, Safranko a reuşit să marcheze cu o deviere din faţa porţii, însă golul său a fost anulat pentru un fault în jumătatea proprie, la faza anterioară.

În cele din urmă, Kallaku a izbuti golul egalizator, în minutul 80, la capătul unei faze în care colegii săi au reuşit trei pase din prima, Safranko servind decisiv.

S-a încheiat 1-1, cu Sepsi OSK trecând pe locul 5 în clasament, cu 30 de puncte, putând fi depăşită doar de o eventuală victorie a lui U Cluj, care joacă tot joi seara, cu CFR Cluj, în Gruia.

FC Hermannstadt are doar cu un punct mai puţin, şi e provizoriu pe locul 7, până la jucarea derby-ului clujean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici