Beşiktaş, Genk şi Celta Vigo au obţinut calificarea în sferturile de finală ale Europa League

Beşiktaş Istanbul, Genk şi Celta Vigo sunt echipele care au obţinut, joi, calificarea în sferturile de finală ale Europa League, în meciurile desfăşurate cu începe de la ora 20:00.

2 afișări

Turcii de la Beşiktaş au trecut de grecii de la Olympiakos, scor 5-2 la general. În prima manşă, disputată la Pireu, cele două formaţii au remizat, 1-1, iar turcii s-au impus pe teren propriu, susţinuţi de suporterii care au creat o atmosferă extraordinară, scor 4-1. Vincent Aboubakar, în minutul 10, Ryan Babel, cu o "dublă", în minutele 22 şi 75, şi Cenk Tosun, în minutul 84, respectiv Tarik Elyounoussi, în minutul 31, au înscris golurile partidei.

Într-un alt meci, Genk, echipa care a eliminat Astra din Europa League, a remizat, 1-1, cu Gent, însă echipa pregătită de Albert Stuivenberg avea avantajul din tur, când s-au impus cu 5-2, şi au avansat în sferturile de finală. Scor 6-3 la general. Timothy Castagne, în minutul 20, respectiv Louis Verstraete, în minutul 84, au înscris.

În ultimul meci disputat cu începere de la ora 20:00, Celta Vigo a învins, scor 2-0, pe FK Krasnodar şi a obţinut calificarea în sferturile de finală. Hugo Mallo şi Iago Aspas, în minutele 52 şi 80 au marcat. Spaniolii s-au impus şi în tur, scor 2-1, pe teren propriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici