Beşiktaş Istanbul a câştigat Cupa Turciei - VIDEO

Echipa Beşiktaş Istanbul a câştigat Cupa Turciei, după ce a învins, miercuri, în finală, cu scorul de 4-2 (1-1), formaţia Fenerbahce Istanbul, informează cotidianul Sabah.

64 afișări
Imaginea articolului Beşiktaş Istanbul a câştigat Cupa Turciei - VIDEO

Beşiktaş Istanbul a câştigat Cupa Turciei

Golurile învingătorilor au fost marcate de Simsek '6, Bobo '56, '73, şi Holosko '80, în timp ce pentru învinşi au înscris Guiza '27 şi Alex '90 din penalti.

 

Beşiktaş Istanbul s-a calificat în finala Cupei Turciei, deşi a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de formaţia Ankaraspor, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei

Golurile învingătorilor au fost marcate de Meye '22 şi Baris '81, în timp ce pentru gazde a înscris Holosko, în minutul 34.

În tur, Beşiktaş a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici