Beşiktaş Istanbul a fost exclusă din cupele europene. Turcii sunt înlocuiţi de formaţia Tromso

Echipa norvegiană Tromso va înlocui formaţia Beşiktaş Istanbul în grupele Ligii Europa, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a respins apelul clubului turc la decizia UEFA de interzicere a participării în cupele europene.

183 afișări
Imaginea articolului Beşiktaş Istanbul a fost exclusă din cupele europene. Turcii sunt înlocuiţi de formaţia Tromso

Beşiktaş Istanbul a fost exclusă din cupele europene. Turcii sunt înlocuiţi de formaţia Tromso

Beşiktaş a jucat cu Tromso în play-off-ul Ligii Europa, scor 1-2 în tur şi 2-0 în retur.

La 25 iunie, Comisia de Control şi Disciplină a UEFA a decis ca Beşiktaş Istanbul să fie exclusă din Liga Europa în 2013/2014. După ce decizia a fost confirmată de Comisia de Apel, Beşiktaş a putut evolua în Liga Europa în aşteptarea hotărârii TAS, care a fost anunţată vineri dimineaţă, informează uefa.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici