Bianca Andreescu a primit cadou un BMW M8 Cabriolet de la sponsorul său

Bianca Andreescu a fost răsplătită pentru triumful său recent de la US Open de unul dintre principalii săi sponsori, BMW Canada, cu un bolid de ultimă generaţie, BMW M8 Cabriolet, al cărui preţ de pornire este de 133.000 de dolari.

937 afișări
Imaginea articolului Bianca Andreescu a primit cadou un BMW M8 Cabriolet de la sponsorul său

Bianca Andreescu a primit cadou un BMW M8 Cabriolet de la sponsorul său

Bianca, ambasador BMW din luna iunie a acestui an, a primit cadou un BMW M8 Cabriolet, cu următoarele specificaţii: atinge 100 de km/h în doar 3,3 secunde, datorită unui motor puternic, V8, cu transmisie Steptronic, cu 600 cai-putere la 6.000 rpm. Viteza maximă pentru acest model a fost însă limitată de producătorul german la 250 km/h.

Bianca Andreescu este prima jucătoare din Canada care câştigă un titlu de Mare Şlem, dar şi prima sportivă care se impune la US Open la debutul său pe tabloul principal de la Flushing Meadows. În plus, Andreescu este prima jucătoare de la Monica Seleş încoace care reuşeşte să câştige un turneu de Mare Şlem la al patra prezenţă pe tablourile principale la acest nivel.

Tenismena a fost răsplătită pentru victoria sa cu cel mai mare premiu acordat vreodată în tenisul feminin, în valoare de 3.85 de milioane de dolari, devenind o ţintă importantă pentru firme aflate în căutarea unui ambasador, sponsorii bătându-se pentru semnătura sa.

De asemenea, jucătoare canadiană de origine română a făcut turul celor mai importante televiziuni şi instituţii media după succesul de la US Open.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici