Bianca Andreescu, atacată de echipa Simonei Halep: „Dacă românii vor alege să lupte sub un alt steag nu vom avea o Românie mai bună”

Managerul de comunicare al Simonei Halep, Cosmin Hodor, a atacat-o indirect pe Bianca Andreescu după duelul direct dintre cele două sportive, de la Turneul Campioanelor.

3492 afișări
Imaginea articolului Bianca Andreescu, atacată de echipa Simonei Halep: „Dacă românii vor alege să lupte sub un alt steag nu vom avea o Românie mai bună”

Cosmin Hodor: Propunerea Simonei Halep pentru noi este să fim campioni pentru România

”Astăzi, Simona, ne-a arătat odată în plus, că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanta la nivel înalt; românii trăiesc cu ideea greşită că rămânând în Romania nu pot face performanţă. Bianca este o campioana a Canadei, iar propunerea Simonei pentru noi este sa fim campionii pentru România. Trebuie să mulţumim şi părinţilor Simonei care nu au ales ideea finanţării unei alte ţări şi a juca pentru un alt steag.

Asta este propunerea mea, să spună povestea unei alegeri; alegerea unui român de a face performanţă sub steagul României şi că dacă românii vor alege să lupte sub un alt steag nu vom avea o Românie mai bună!”, a scris managerul de comunicare al Simonei, pe contul său personal de Instagram.

Simona Halep (5 WTA) a debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor. A trecut în trei seturi, 3-6; 7-6(6); 6-3 de Bianca Andreescu (Canada; 4 WTA). Partida a durat două ore şi 30 de minute. Următorul meci din grupă al româncei este programat pe 30 octombrie, împotriva Elinei Svitolina care şi-a câştigat şi ea duelul de debut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici