Bianca Andreescu renunţă la Australian Open. De ce nu va participa jucătoarea canadiană

  • Vedeta tenisului mondial, Bianca Andreescu, nu va participa la turneul Australian Open 2022
  • Andreescu este prima jucătoare canadiană care a câştigat un titlu de Grand Slam la simplu
  • Tenismena a decis să se concentreze pe sănătatea sa mintală
616 afișări
Imaginea articolului Bianca Andreescu renunţă la Australian Open. De ce nu va participa jucătoarea canadiană

Sursa foto: Mediafaxfoto

Jucătoarea de tenis Bianca Andreescu a decis să renunţe la participarea în cadrul primului turneu de tenis din 2022, Australian Open. Vedeta doreşte să se concentreze asupra sănătăţii sale mintale.

"Bună tuturor. După cum ştiţi cu toţii, ultimii doi ani au fost o provocare pentru mine din mai multe motive. În special anul acesta, am petrecut mai multe săptămâni în carantină, în izolare, ceea ce m-a afectat foarte mult, atât mental, cât şi fizic. De mai multe zile nu m-am simţit eu, mai ales când mă antrenam şi/sau jucam meciuri. Simţeam că duc lumea pe umeri. Nu mă puteam detaşa de tot ce se petrecea în afara terenului. Simţeam tristeţea din jurul meu”, a declarat Andreescu.

Tenismena de origine română este prima jucătoare canadiană care a câştigat un titlu de Grand Slam la simplu în WTA.

Sănătatea mintală a tinerei jucătoare în vârstă de 21 de ani a fost afectată şi de faptul că bunica sa a fost bolnavă de COVID.

„Vreau să îmi ofer timp suplimentar pentru a mă recupera, ca să pot reveni mai puternică ca niciodată, chiar dacă asta sună ca un clişeu. Prin urmare, nu voi începe sezonul în Australia anul acesta, dar voi reflecta, mă voi antrena şi voi fi pregătită pentru următorul sezon de tenis din 2022”, a explicat Bianca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici