Bianca Andreescu, zdrobită la US Open de franţuzoaica Caroline Garcia

Bianca Andreescu a fost zdrobită la US Open de franţuzoaica Caroline Garcia, scor 6-3, 6-2.

300 afișări
Imaginea articolului Bianca Andreescu, zdrobită la US Open de franţuzoaica Caroline Garcia

Bianca Vanessa Andreescu, Facebook

Franţuzoaica a trecut de fosta campioană Bianca Andreescu cu 6-3 6-2 în turul al patrulea.

Ajunsă la New York după ce a devenit prima jucătoare venită din calificări care a câştigat titlul WTA 1000 la Cincinnati în perioada premergătoare, Garcia a dominat jocurile cu stilul său agresiv şi încă nu a cedat niciun set.

"Când vii la un turneu, ştii ce se întâmplă la finalul celor două săptămâni într-un Slam", a declarat Garcia, acum numărul 17 mondial.

Următorul meci pentru Garcia va fi o confruntare împotriva americancei Alison Riske-Amritraj, locul 29, iar o nouă victorie îi va permite să ajungă în primul sfert de finală de Grand Slam de când a ajuns pentru prima dată în această fază la French Open 2017.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici