Bianca Mădălina Molie, o medalie de aur şi două de argint la CM de haltere pentru juniori

Sportiva Bianca Mădălina Molie a câştigat în o medalie de aur şi două de argint, la Campionatele Mondiale de Haltere pentru Juniori, competiţie care se desfăşoară la Lima, în Peru.

306 afișări
Imaginea articolului Bianca Mădălina Molie, o medalie de aur şi două de argint la CM de haltere pentru juniori

Bianca Mădălina Molie, o medalie de aur şi două de argint la CM de haltere pentru juniori (Imagine: Federatia Internationala de Haltere)

Molie, care a concurat în cadrul categoriei 63 de kilograme, s-a impus la stilul smuls, cu 103 kilograme ridicate, iar la stilul aruncat s-a situat pe poziţia secundă, cu 118 kilograme. Cu un total de 221 de kilograme ridicate, românca a obţinut medalia de argint şi la total.

"Bianca a obţinut o performanţă foarte bună, dacă ţinen cont şi de faptul că ea a urcat în categorie, până acum concurând la 58 de kg. Durerea noastră este că am pierdut încă odată, la un singur kg, în faţa unei reprezentante a Chinei", a declarat pentru MEDIAFAX, Mihai Nicolae, unul dintre cei doi tehnicieni ai lotului naţional U20.

Bianca Mădălina Molie este componentă a lotului naţional U20, ai cărui antrenori sunt Mihai Nicolae şi Constantin Urdaş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici