Biatlonistul George Colţea a terminat în coada plutonului cursa de la Beijing. Un francez a câştigat proba de biatlon

Centrul Naţional Biatlon de la Zhangjiakou a găzduit marţi proba masculină de 20 de kilometri, în care componentul Team România George Colţea a trecut linia de sosire cu cel de al 89-lea timp.

135 afișări
Imaginea articolului Biatlonistul George Colţea a terminat în coada plutonului cursa de la Beijing. Un francez a câştigat proba de biatlon

Pe ce loc a terminat un biatlonist romând la Beijing? Cine a câştigat proba de biatlon

Tânărul biatlonist român (21 ani), aflat la prima cometiţie de anvergură din cariera de senior, a avut o evoluţie relativ bună pe schiuri, însă a performant sub aşteptări în poligon, unde a ratat ţinta de 8 ori, ceea ce a făcut ca la final să se claseze pe locul 89, din 92 de participanţi, având un timp cumulat cu peste 13 minute mai slab decât cel al câştigătorului.

Proba olimpică de 20 km individual masculin a fost câştigată de francezul Quentin Fillon Maillet, urmat de bielorulsul Anton Smolski şi de norvegianul Johannes Thingnes Boe.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici