Bilanţ de top al fotbaliştilor tricolori de la ultima acţiune: 17 goluri şi 13 pase de gol

Fotbaliştii convocaţi de Edward Iordănescu pentru meciurile naţionalei masculine de fotbal din această lună au avut un randament de excepţie la cluburi, de la meciul cu Kosovo din 12 septembrie şi până la reunirea de acum, conform unei analize publicate de frf.ro.

132 afișări
Imaginea articolului Bilanţ de top al fotbaliştilor tricolori de la ultima acţiune: 17 goluri şi 13 pase de gol

Bilanţ de top al fotbaliştilor tricolori de la ultima acţiune: 17 goluri şi 13 pase de gol

Nu mai puţin de 17 goluri înscrise şi 13 pase de gol oferite de tricolori la echipele pe care le reprezintă, din 12 septembrie, data partidei noastre cu Kosovo şi până la reunirea pentru meciurile din această lună ale României.

Un bilanţ, în doar câteva meciuri din competiţiile la nivel de cluburi, care dă încredere inclusiv pe termen mediu şi lung, nu doar la provocarea naţionalei din această lună.

Apărătorii s-au remarcat pe tabelă

Cinci fotbalişti au atins borna celor două goluri marcate în intervalul scurt de timp, trei cu profil eminamente ofensiv, plus Olaru şi fundaşul Racoviţan. Alţi trei defensivi regăsim însă şi la categoria un gol marcat, mai exact Bancu, Burcă şi Sorescu.

Cele 17 goluri au fost reuşite de Man, Drăguş, Olaru, Racoviţan, Bîrligea, toţi cu câte două reuşite, şi Alibec, Stanciu, Coman, Moruţan, Bancu, Burcă şi Sorescu, cu câte una.

Sunt în total, 12 fotbalişti din lotul final convocat de selecţionerul Edi Iordănescu aflaţi în postura de a fi celebrat marcarea unui gol la club de la România – Kosovo şi până acum.

Şase tricolori în ambele topuri

Şi la pase de gol tricolorii selecţionaţi au contribuţii importante, cu precădere cei din liga internă fiind în formă la acest capitol, cu câte două asisstu-uri fiecare, Coman, Bîrligea şi Bancu, alături de Nicolae Stanciu. Sunt doar 9 tricolori în această categorie, dar Olaru, Stanciu, Bîrligea, Bancu, Alibec şi Moruţan, adică 6 nume, se regăsesc şi la marcatori, reconfirmându-şi forma de excepţie.

Astfel, au reuşit pase de gol Stanciu, Coman, Bîrligea şi Bancu, câte două, şi Olaru, Alibec, Mihăilă, Moruţan şi Drăguşin, câte una.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici