Bilaşco: E important să nu ne facem foarte mari iluzii înaintea partidei de la Stuttgart

Atacantul echipei Unirea Urziceni, Marius Bilaşco, a declarat, marţi, înaintea plecării în Germania, că este foarte important ca el şi colegii săi să nu îşi facă foarte mari iluzii de calificare în optimile Ligii Campionilor înaintea partidei din deplasare cu VfB Stuttgart.

14 afișări
Imaginea articolului Bilaşco: E important să nu ne facem foarte mari iluzii înaintea partidei de la Stuttgart

Bilaşco: E important să nu ne facem foarte mari iluzii înaintea partidei de la Stuttgart (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"Mergem să facem tot posibilul să ne calificăm mai departe în Liga Campionilor şi sper să şi reuşim. Încercăm să conştientizăm că este cel mai important meci din viaţa noastră, dar e foarte important să nu ne facem foarte mari iluzii ca să nu avem după aceea deziluzii. Ar fi frumos să reuşim şi pentru prima dată o echipă românească să ajungă în primele şaisprezece ale Europei în noul format al Ligii Campionilor. Sperăm să nu rămână doar un vis, adică să spunem că puteam să ne calificăm în Champions League. Deocamdată noi ne-am atins obiectivul să ne calificăm în Liga Europa. Dar dacă nu reuşeşti după aceea ai regrete", a spus Bilaşco, la Aeroportul Henri Coandă.

El crede că demiterea antrenorului Markus Babbel de la VfB Stuttgart nu este un avantaj pentru Unirea şi consideră că ratarea calificării în optimile Ligii Campionilor nu ar fi o tragedie pentru formaţia din Urziceni.

"Nu este un avantaj, pentru că echipa va suferi un şoc şi atunci jucătorii vor avea o altă atitudine. Sperăm totuşi să ne calificăm, în ciuda celor întâmplate acolo, şi ei să depăşească momentul ăsta mai greu după meciul cu noi. În acest meci se poate întâmpla orice, iar dacă nu vom reuşi să ne calificăm nu va fi o tragedie, dar ar fi păcat", a afirmat jucătorul formaţiei ialomiţene.

Bilaşco nu crede că antrenorul Dan Petrescu va pleca de la Unirea Urziceni. "Eu nu cred că vrea să plece Dan Petrescu. La Urziceni are un grup, o echipă, suntem cu maximum puncte în campionat, ne-am atins obiectivul în grupele Ligii şi atunci nu văd unde ar putea să plece", a menţionat Bilaşco.

Partida VfB Stuttgart - Unirea Urziceni, din ultima etapă a grupei G a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21.45. Pentru a se califica în optimile de finală, Unirea trebuie să nu piardă această partidă. În întâlnirea de la Bucureşti, scorul a fost egal, 1-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici