Bilaşco: Îi putem reduce din nou la tăcere pe scoţieni

Atacantul Marius Bilaşco (Unirea Urziceni) a declarat că echipa sa îi poate reduce din nou la tăcere pe jucătorii de la Glasgow Rangers miercuri, în etapa a IV-a a grupei G a Ligii Campionilor, informează Daily Record.

20 afișări
Imaginea articolului Bilaşco: Îi putem reduce din nou la tăcere pe scoţieni

Bilaşco: Îi putem reduce din nou la tăcere pe scoţieni (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Îmi amintesc feţele jucătorilor de la Rangers după ce am câştigat la scor partida de la Glasgow, era ceva incredibil să-i vezi. Se uitau unii la alţii, nimeni nu spunea nimic, nicio vorbă. A fost un şoc uriaş pentru ei, sunt sigur. Dar, sincer să fiu, a fost şi pentru noi un şoc, am mers acolo gândindu-ne să scoatem un rezultat bun, dar nimeni nu-şi imagina că vom marca de patru ori. Nu ne aşteptam. Golurile au venit rapid unul după altul, nici n-am avut timp să realizăm ce se întâmplă. A fost ceva surprinzător. Trebuie să ne concentrăm şi să realizăm la Bucureşti o nouă victorie cu Rangers. Dacă lucrurile merg bine, aşa cum ne dorim, putem obţine un rezultat similar. Îi putem reduce din nou la tăcere pe scoţieni", a spus Bilaşco.

Unirea aduce satisfacţii iubitorilor fotbalului

"Sunt convins că după succesul de la Glasgow lumea va umple stadionul pentru a ne susţine. Unirea aduce satisfacţii iubitorilor fotbalului. Celelalte echipe româneşti nu stau aşa de bine în grupele Ligii Europa. În ceea ce priveşte cuvintele-pariu ale antrenorului, că nu mai facem niciun punct, a spus asta pentru a ne motiva. Nu vrea să ne credem deja o mare echipă după victoria de la Glasgow. Şi nici nu credem asta. Fiecare jucător vrea să impresioneze, întreaga Europă urmăreşte această competiţie. Pentru fiecare dintre noi sunt meciurile vieţii, punctul culminant al carierei", a spus Bilaşco.

Victoria de la Glasgow va rămâne în istorie

"E adevărat că suntem bucuroşi pentru locul pe care-l ocupăm acum în grupă. Savurăm această situaţie, dar ne aşteptăm la un joc foarte dificil miercuri. Suntem o echipă nouă în Liga Campionilor şi e normal ca lumea să nu ne ia în serios, fiindcă n-a auzit până acum de noi. A fost incredibil să-i baţi pe scoţieni la Glasgow, e un rezultat extraordinar pentru orice echipă. Şi Sevilla a dat patru goluri acolo, dar Sevilla e o echipă de top din Spania. Acum, oamenii privesc altfel Unirea şi încep să vorbească frumos de fotbalul românesc", a spus jucătorul ialomiţean.

Partida Unirea Urziceni - Glasgow Rangers, din etapa a patra a grupei G a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici