Bild: Ralf Schumacher se retrage din Formula 1

Pilotul de Formula 1 Ralf Schumacher a lăsat să se înţeleagă că îşi va încheia cariera, susţine cotidianul Bild, bazându-se pe nişte declaraţii ale pilotului german după sesiunea de teste dezastruoasă de joi, pentru echipa Force India.

2 afișări
Imaginea articolului Bild: Ralf Schumacher se retrage din Formula 1

Bild: Ralf Schumacher se retrage din Formula 1

"În acest moment se pare că a fost ultima oară când am urcat la volanul unui monopost de Formula 1. Chiar dacă mi se va mai acorda o şansă, nu voi accepta cu ochii închişi. Va trebui ca acest lucru să aibă sens, altfel nu voi mai continua", a declarat, dezamăgit, Ralf Schumacher, care a înregistrat cel mai slab timp, al 20-lea, în sesiunea de teste de la Jerez de La Frontera (Spania), la peste două secunde de cel mai bun timp realizat de polonezul Robert Kubica (BMW).

Pilotul german a precizat că nu se punea problema să concureze pentru Force India în sezonul viitor. "Azi m-am distrat (n.r. la sesiunea de teste pentru Force India, fosta echipa Spyker), ziua a fost inutilă pentru ambele părţi. Am putut face echipei unele sugestii de îmbunătăţire a performanţelor, dar nu se pune problema să concurez pentru Force India în 2008. Am acceptat această sesiune de teste din prietenie", a precizat Ralf Schumacher, care este prieten cu proprietarul Force India, indianul Vijay Mallya.

Potrivit Bild, în acest moment pilotul german nu mai are oferte de la nicio echipă de Formula 1.

Ralf Schumacher spune că îşi va petrece sărbătorile de iarnă în familie. Întrebat dacă îi va lipsi Formula 1, pilotul german, în vârstă de 32 de ani, a răspuns: "Evident că îmi va lipsi. Multă vreme F1 a făcut parte din viaţa mea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici