Bilete gratuite pentru elevi la finala Cupei Ligii

Jandarmeria Capitalei şi Liga Profesionistă de Fotbal vor oferi gratuit 200 de bilete elevilor bucureşteni cu rezultate bune la învăţătură în cadrul programului de prevenire "invitaţie la Fair-Play", se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei remis agenţiei MEDIAFAX.

362 afișări
Imaginea articolului Bilete gratuite pentru elevi la finala Cupei Ligii

Bilete gratuite pentru elevi la finala Cupei Ligii (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Astăzi, 20 mai, începând cu ora 18.30, la Arena Naţională, intrarea din strada Maior Coravu, Jandarmeria Capitalei şi Liga Profesionistă de Fotbal vor oferi bilete la finala Cupei Ligii pentru 200 de elevi bucureşteni cu rezultate bune la învăţătură, în cadrul programului de prevenire «Invitaţie la Fair-Play». Acţiunea face parte dintr-un program complex de prevenire desfăşurat de Jandarmeria Capitalei în parteneriat cu Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Direcţia Pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti, Regia Autonomă de Transport Bucureşti, Federaţia Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal şi principalele cluburi de fotbal din Capitală: Steaua, Dinamo şi Rapid, care are ca scop promovarea valorilor sportive, în special în rândul tinerilor suporteri, prevenirea actelor de huliganism, precum şi creşterea gradului de siguranţă al spectatorilor pe stadioane", se arată în comunicatul Jandarmeriei.

Finala Cupei Ligii Adeplasat, dintre Steaua şi Pandurii Târgu Jiu, se va disputa, în această seară, de la ora 20.00, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici