Biletele la meciul Steaua - Farul costă între 3 şi 50 de lei

Biletele de intrare la meciul Steaua - Farul Constanţa, programat duminică, de la ora 17.00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, în etapa a XIX-a a Ligii I, costă între 3 şi 50 de lei, informează site-ul oficial al grupării "roş-albastre".

1 afișare
Imaginea articolului Biletele la meciul Steaua - Farul costă între 3 şi 50 de lei

Biletele la meciul Steaua - Farul costă între 3 şi 50 de lei

Preţurile tichetelor sunt următoarele: 3 lei la peluze, 8 lei la tribuna a doua, 15 lei la tribuna întâi, 25 de lei la tribuna zero şi 50 de lei la fotolii.

Biletele vor fi puse în vânzare vineri, la ora 14.00, şi se vor distribui până la ora meciului.

Copiii cu vârsta de până la 10 ani au accesul gratuit pe stadion, cu condiţia ca aceştia să fie însoţiţi de părinţi, care să-i ţină în braţe şi care au întreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora în interiorul stadionului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici