Billie Jean King Cup. Mihaela Buzărnescu a pierdut meciul 4 din confruntarea cu Italia. România a retrogradat din Grupa Mondială

  • Mihaela Buzărnescu a fost învinsă duminică, în cea de a 4-a partidă dintre România şi Italia din play-off-ul Billie Jean King Cup.
  • Elisabetta Cocciaretto a câştigat în două seturi 7-5, 7-6.
323 afișări
Imaginea articolului Billie Jean King Cup. Mihaela Buzărnescu a pierdut meciul 4 din confruntarea cu Italia. România a retrogradat din Grupa Mondială

Billie Jean King Cup. Mihaela Buzărnescu a pierdut meciul 4. România a retrogradat din Grupa Mondială

România a sperat după victoria Gabrielei Ruse în meciul trei din play-off-ul Billie Jean King Cup în faţa Italiei. Însă, Mihaela Buzărnescu nu a reuşit să o învingă pe Elisabetta Cocciaretto, numărul 111 WTA şi să egaleze scorul pe tabelă.

Primul set a fost unul epuizant pentru ambele jucătoare, game-ul doi durând peste 15 minute, cu un total de 25 de mingi jucate, pierdut din păcate de Buzărnescu. Un game asemănător a fost şi cel de al 6-lea, cu 21 de mingi jucate, câştigat de data aceasta de Buzărnescu.

Românca a reuşit să se menţină aproape până la 5-5, pierzând ultimul game pe propriul serviciu, Cocciaretto câştigând setul cu 7-5.

Setul secund a fost unul la fel de disputat, dus până la tie-break, unde italianca s-a impus, aducând punctul decisiv pentru Italia, care câştigă astfel confruntarea cu 3-1.

Tricolorele au pierdut ambele meciuri de vineri: Irina Bara - Elisabetta Cocciaretto 1-6, 4-6 şi Mihaela Buzărnescu - Martina Trevisan 2-6, 6-2, 6-7.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici