BIO: Monica Iacob Ridzi, prima femeie la conducerea MTS

Monica Iacob Ridzi a fost nominalizată, joi, de către premierul desemnat, Emil Boc, în funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului din partea PDL, aceasta urmând să fie, în cazul validării, prima femeie care conduce MTS.

14 afișări
Imaginea articolului BIO: Monica Iacob Ridzi, prima femeie la conducerea MTS

BIO: Monica Iacob Ridzi, prima femeie la conducerea MTS

Ridzi, în vârstă de 31 de ani, a candidat pentru un post în Camera Deputaţilor din partea PDL în Valea Jiului şi a câştigat mandatul în colegiul uninominal Petroşani-Petrila-Aninoasa.

Din februarie 2008, Ridzi este preşedinte al Organizaţiei de tineret a PD-L.

Între decembrie 2004 şi noiembrie 2007, Monica Iacob Ridzi a fost deputat în Parlamentul României, iar de la 1 ianuarie 2008 a ocupat un loc de deputat în Parlamentul European, fiind membru al grupului PPE-DE.

Validarea de către Parlamentul României a tuturor miniştrilor este anunţată pentru data de 22 decembrie.

Citeşte şi:

Propunerile PSD şi PDL pentru viitorul Guvern

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici